Дома > Вести > Новости од индустријата

Изберете киоск за самопослужување за да го подобрите искуството за јадење кај клиентите

2021-06-15

Модерната угостителска индустрија цвета, а различни секојдневни угостителски модели можат да се доживеат во секојдневниот живот. Кога клиентите избираат да вечераат, тие исто така посветуваат поголемо внимание на режимот за јадење, особено некои ресторани со поново чувство за технологија станаа прв избор на клиенти. Некои ресторани ќе ги користатКиоск за нарачка на самопослужување во ресторанили визуелни шалтери за наплата за да одговараат на режимот за јадење за да им овозможат на клиентите подобро искуство во јадење.
Без оглед на тоа дали трговецот избира аКиоск за нарачка на самопослужување во ресторанили визуелен бројач за исплата, потребно е да се земе предвид режимот за избор на оброк во продавницата. Денес, ќе разговарам со вас за применливите сценарија за избор на машина за нарачување за самопослужување, за трговците да можат подобро да ги разберат производите. НаКиоск за нарачка на самопослужување во ресторан  is mainly a self-service mode, and customers can reduce the time of ordering and queuing for settlement through the Киоск за нарачка на самопослужување во ресторан. And the self-service ordering machine used by customers can clearly understand the dishes in the restaurant, including new product recommendations, set menus or popular dishes, etc., compared to traditional restaurants relying on menus to choose more convenient, but also allows customers Have a sense of participation.
Клиенти кои ќе изберат да го користатКиоск за нарачка на самопослужување во ресторанможе директно да ја подмири исплатата по изборот на оброкот, без да чека рачно порамнување. На овој начин, времето во целиот процес на нарачување може да се намали, па дури и менито на клиентот може да се испрати директно до задниот кујнски печатач, заштедувајќи го времето на рачна достава на менито. Секако, овој начин на употреба на машината за нарачување на самопослужување не е погоден само за ресторани, туку може да се користи и во различни сценарија како што се продавници за млечни чаеви, вегетаријански продавници и пекари.
Во сценаријата за апликација на машини за нарачување на самопослужување, нашата компанија има богато искуство во апликативни решенија. Изберете ја нашата машина за самопослужување за нарачување за да го подобрите искуството за јадење кај клиентите. Нека угостителската индустрија и паметните уреди имаат подобри апликации, создадете добра продажна точка за бизнисите и создадете подобра угостителска средина.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept