Дома > Вести > Вести за компанијата

Најновиот дизајн за киоск за самопослужување K9 со светлосна лента од двете страни

2023-06-29

Најновиот дизајн за киоск за самопослужување K9 со светлосна лента од двете страни

 

Капацитивен екран на допир Киосци за самопослужувањеК9

Големина 15,6", 21,5"

Десктоп/подно стоење

Поддршка на Windows/Android OS

Поддржете W-LAN, WIFI-2.4G

Термички печатач од 80 мм и скенер за баркод и QR

Сега имаме нов дизајн како фотографија 1 додадена со светлосна лента, светлината може да рециклира различна боја или да задржи 1 боја, да ја контролира преку телефонска апликација или контролер.

                      

Нашите киосци за самопослужување може да се развијат како киосци за само-нарачка за угостителски полиња, како што се ресторани, кафетерии, угостителство, пекара, кафуле и др., трговски центар и др,илисекоја индустрија како паркинзи и болници, музеј, железничка станица.

 

Овие решенија за самопослужување кои се прифатливи за корисниците обезбедуваат ефикасност, приватност и флексибилност во нашиот секојдневен живот. Како што се повеќе трговци на мало ја прифаќаат оваа технологија, купувачите може да се радуваат на попријатно и рационализирано патување, со помалку проблеми при наплатата и повеќе време да се фокусираат на работите што ги сакаат.

                

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept