Дома > Вести > Новости од индустријата

Што може да се направи кога се комбинираат само-одјавување, само-нарачување и мини-програми?

2021-11-04

Касиерка за самопослужување со препознавање лице и комбинација на мала програма

Порамнувањето за самопослужување сега е популарен начин за подмирување сметки, а овој начин може да се реализира преку инсталирање на каса за самопослужување, доколку инсталирањето на самопослужување касиерка со препознавање лице може да ја реализира функцијата за плаќање на самопослужување касиер и четка за лице , но и во комбинација со мали програми за да се постигнат повеќе апликации.

Може да се комбинира со мали процедури за апликации за управување со членство. Клиентите можат да го лизгаат лицето за да го потврдат своето членство, да го скенираат екранот за наплата на стоки приказ во реално време на информациите за купонот за членство, клиентите можат директно да кликнат за да побараат, но и преку мини програмата за следење на јавната сметка, пристап до повеќе маркетинг информации. Исто така е погодно за трговците да ги туркаат онлајн информациите за членовите и да спроведуваат персонализиран прецизен маркетинг.

Касиерка за самопослужување со препознавање лице и комбинација за нарачки за самопослужување со мала програма

Во KFC, некои синџири на ресторани за брза храна Мекдоналдс сега имаат инсталирано машина за нарачки за самопослужување, им дозволуваат на клиентите да нарачуваат сопствена храна, го намалуваат времето за рачно нарачување во редот за нарачки. Покрај тоа, исто така, може да се вградат во препознавање лице самопослужување касиерска опрема за самопослужување нарачување аплети за апликации за самопослужување нарачки.

На овој начин, потрошувачите можат да нарачаат храна и на касата за самопослужување преку „скенирање на лице“, да ги одберат јадењата што им се потребни и потоа да нарачаат и да платат. Плаќањето може да се изврши со скенирање на кодот или со скенирање на лице. За бизнисите, може да ја подобри ефикасноста на нарачките и да ги намали трошоците за директно цитирање на машината за нарачки за самопослужување. За потрошувачите, може да го намали времето на чекање во ред за да нарачате храна, а исто така може да го „четка лицето“, имено членството, да ужива во повластени бенефиции како што е размена на членови на поени, за да обезбеди удобност за нарачување храна.

Самопослужување касиерка и нарачување оброци за самопослужување во комбинација со мали програмски апликации, исто така, може да користат социјални платформи за да се спроведе социјална дренажа, да се прошири патот на бизнисите да добијат клиенти и да им се олесни на бизнисите да ги разберат потрошувачките навики и информациите за членовите и да носат од ефективен член маркетинг и прецизен маркетинг.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept